Un any més, i coincidint amb els mesos de més calor, Ferrocarrils de la Generalitat ha posat en marxa el Tren dels Llacs Panoràmic. Aquest ha circulat ja el 23 i 30 de juny i ho tornarà a fer el 21 i 28 de juliol i el 4 i 11 d’agost. Durant el trajecte, els usuaris viatgen amb les noves unitats a la línia Lleida-La Pobla de Segur, estrenades fa dues temporades. El seu disseny interior és obert i diàfan, gràcies a les grans dimensiones de les finestres. D’aquesta manera, els viatgers poden gaudir de les vistes de l’entorn, amb els diversos pantans i el congost de Terradets com a màxims atractius. En paral·lel també està en marxa des de l’abril i fins al 3 de novembre el Tren dels Llacs convencional, que compta amb un servei de guiatge que explica els diferents punts per on passa.

El Pirineu avui