Més d’un centenar de nens i nenes d'entre 7 i 15 anys, de tot Catalunya i Andorra, ja estan inscrits en la segona edició del Sunrise Basketball Camp que es celebra la segona quinzena de juliol i la primera setmana d'agost a Martinet. La bona acollida que va tenir la primera edició ha animat els seus organitzadors a allargar-lo una setmana.

El campus l'impulsa l'alturgellenca Clàudia Baraut, jugadora del Sedis Bàsquet en totes les seves categories, que actualment juga a l'Almeria i que anteriorment també va militar al Newcastle, de la Primera Divisió anglesa. A banda de la seva participació, els infants i joves també rebran formació d'una altra jugadora del Newcastle, un entrenador de la primera divisió anglesa, un monitor de bàsquet bilingüe, un jugador del Baskonia de la LEB plata i el preparador físic del Força Lleida.
El campus compta amb la col·laboració de l’ajuntament de Montellà i Martinet que cedirà els equipaments esportius on tindran lloc les activitats, com el pavelló, la piscina o l’escola.
Els nens i joves també tindran altres activitats de lleure, com hípica i ràfting, a més de diferents excursions per conèixer els atractius de la zona.

El Pirineu avui