Durant els mesos de juliol i agost, els veïns i visitants podran utilitzar lliurement el Bibliollac, el servei de lectura a la fresca que cada estiu impulsa la Biblioteca Comtat de Cerdanya al parc Schierbeck. Poder llegir revistes, diaris, contes i llibres en un entorn idíl·lic com és el parc i l'estany de Puigcerdà és la fórmula que proposen des de la biblioteca i que, any rere any, funciona. De fet, cada estiu uns 4000 usuaris utilitzen el servei, xifra que els seus responsables esperen tornar a repetir enguany.

El Bibliollac té un espai amb taules i cadires per poder llegir a l'aire lliure i, si les condicions climatològiques no ho permeten, els usuaris poden utilitzar la caseta que es va reformar fa un parell d'anys.
A banda del servei de lectura, també s'ofereix un programa d’activitats infantils que tindran lloc els divendres 6 i 20 de juliol i els divendres 3 i 17 d’agost a dos quarts de dotze del matí.

El Bibliollac obrirà fins el 31 d'agost d'11 a 1 del matí i de 4,30 a 8 de la tarda, de dimarts a divendres i d'11 a 2 i de 4 a 8 els caps de setmana i festius.

Parlen al vídeo: Mª ÀNGELS TERRONES, DIRECTORA BIBLIOTECA COMTAT CERDANYA

El Pirineu avui