El compte enrere per l'Edició X de l’Andorra Ultra Trail Vallnord està en marxa i són pocs els detalls que queden per perfilar, ja que el tret de sortida es donarà aquest dimecres dia 4 de juliol. Són sis proves les que conformen l'esdeveniment. La del 2018 és una edició especial per l'organització que celebra el desè aniversari amb una gran festa.

Des d’Ordino, epicentre de l'AUTV, es mobilitzaran prop de 450 voluntaris i un centenar de professionals que treballaran per garantir la seguretat de tots els corredors d’una prova que s'ha convertit en una de les més destacades del calendari mundial de trail running.
També s'ha preparat una gran festa per celebrar el desè aniversari
Enguany, Noves xifres d’èxit: prop de 3.200 corredors de 50 països
La cursa replegarà entre públic, corredors, voluntaris, treballadors i organització a més de 30.000 persones a Ordino
Les xarxes socials també són una de les apostes de la prova, que com cada any farà un seguiment en viu del desenvolupament de l'esdeveniment a través de Twitter, Facebook i Instagram amb l'etiqueta #AUTV com a principal eina per seguir les evolucions de la cursa. Tanmateix, gràcies a la col·laboració d’Andorra Telecom es podran veure imatges en directe dels corredors des de la pàgina web.

L’APP de l'Andorra Ultra Trail mantindrà la seva funció dins l’esdeveniment. D'aquesta manera, l’organització segueix amb la seva aposta per la innovació i oferirà un servei complet tant als corredors com als seus acompanyants.
 En el cas d'Eufòria l’ús de balises GPS és obligatori mentre que els participants de les altres proves podran llogar el mateix dispositiu perquè així puguin ser ubicats en el mapa de geolocalització que hi haurà a la web.

El Pirineu avui