La vela del Parc Central d'Andorra la Vella ha acollit aquest dissabte a la nit l'estrena de 'Diva', el nou espectacle del Cirque du Soleil per a Andorra, que es podrà veure en 21 sessions més al llarg de tot el mes de juliol.
Per sisè any consecutiu, coincidint amb el primer cap de setmana de juliol, s'ha estrenat un nou espectacle que la companyia canadenca Cirque du Soleil ha dissenyat exclusivament per a Andorra. Es tracta de 'Diva', un nou concepte que deixa enrere la proposta 'Scalada' per oferir una actuació més centrada en la música en directe, a través dels temes més emblemàtics de grans artistes dels últims cinquanta anys. Així, les cantants Marie-Christine Depestre i Coral Egan s'han encarregat de fer el seu particular homenatge a dives com Edith Piaf, Tina Turner, Aretha Franklin, Alicia Keys, Rihanna, Lady Gaga, Celine Dion, Adele i fins a catorze temes que han estat el fil conductor dels diferents números acrobàtics, entre els quals també s'hi han pogut veure una moto, foc, i fins i tot aigua.
El gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, ha avançat que enguany serà "el penúltim o l'últim any" que l'espectacle se celebri a l'aparcament del Parc Central, tot i que la nova ubicació no està encara definida. Un total de 26 artistes, entre ballarins, acròbates, cantants i músics han fet gaudir als primers 5.000 espectadors que han assistit a la sessió.

L'espectacle d'enguany té una durada d'uns 70 minuts, i la distribució de l'escenari ha canviat respecte l'any passat, de manera que el públic amb entrada lliure que veu l'espectacle dempeus està als laterals, i és la graderia la que té l'escenari en posició frontal.

El Pirineu avui