La vuitena edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus, el FEMAP, ha donat el tret de sortida aquest divendres al vespre a la Seu d’Urgell. Ho ha fet amb un recital de l’Escolania de Montserrat i la Capella de Música de Montserrat, en un concert titular Cererola i altres compositors Montserratins. La proposta ha omplert divendres al vespre la catedra de Santa Maria d’Urgell i dissabte ha fet el mateix a l’església de Sant Domènec de Puigcerdà.

Abans del concert inaugural de divendres, ha tingut lloc la inauguració, que com ja és habitual s’ha fet a l’ajuntament de la Seu d’Urgell. Enguany ha comptat amb la presència de l’alcalde de Pesillà de la Ribera, el segon municipi de la Catalunya Nord que s’incorpora al festival, i del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró.

Puigneró, mentrestant, ha aprofitat la seva visita a la Seu per signar el llibre d’honor de la ciutat, a banda de lloar la importància del FEMAP.

El FEMAP s’allargarà fins el 26 d’agost i comptarà amb 52 concerts repartits en 37 municipis i parròquies de la Catalunya nord i sud, i Andorra.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA DUTRÈN, DIRECTOR FEMAP - ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - JORDI PUIGNERÓ, CONSELLER POLÍTIQUES DIGITALS I ADM. PÚBLICA

El Pirineu avui