Per tercer any consecutiu, el Festival de Música Antiga dels Pirineus es complementarà amb el FeMAP Social. Es tracta d’una iniciativa que preveu apropar aquest tipus de música a col·lectius en risc d’exclusió social o amb problemes de mobilitat. Així, l’objectiu és que puguin assistir als concerts que es realitzen durant l’estiu, i que ho facin amb uns certs coneixements previs.

Tot plegat es fa en col·laboració amb alumnes del Conservatori de Música dels Pirineus que al llarg d’aquests propers dos mesos s’atançaran als 17 equipaments, tallers o residències on hi ha els usuaris del FeMAP Social. Aquest dilluns a la tarda, de fet, ja s’ha dut a terme una activitat al Taller Claror de la Seu d’Urgell.

Per tal de compensar aquesta col·laboració del Conservatori, el FeMAP assumirà part dels costos de la formació dels músics participants.

Parlen al vídeo: GEMMA GUÀRDIA, RESPONSABLE FEMAP SOCIAL - XAVIER LLOBET, DIRECTOR CONSERVATORI MÚSICA PIRINEUS

El Pirineu avui