Govern, experts i sector privat debaten com valorar el patrimoni culinari. El corpus recopila un centenar de receptes tradicionals, que es posen a disposició dels cuiners i es vol crear una marca específica que vinculi Andorra a la gastronomia de qualitat.
El primer seminari de gastronomia andorrana analitza com fer d´aquest sector un complement distintiu de l´oferta turística. De moment el corpus del patrimoni culinari andorrà ha recopilat ja un centenar de receptes que es posen a disposició dels cuiners. El corpus estarà en constant evolució i anirà incorporant més receptaris. Per altre costat s´estudia conjuntament entre el Govern i el sector privat com valorar l´oferta de restauració.

En aquest marc el ministre de Turisme ha qualificat de molt bona notícia el nou espai gastronòmic amb cuiners amb estrella Michelin que s´obrirà als baixos de l´edifici El diamant, d´Andorra la Vella. Creu que cal diversificar l´oferta.
Més endavant es dissenyarà una marca corporativa que identifiqui la gastronomia del país.

Parlen al vídeo: Francesc Camp, ministre de Turisme

El Pirineu avui