Des d'aquest divendres i fins diumenge la comarca acollirà La Cerdanya Cup, un torneig de futbol base que enguany arriba a la majoria d'edat. Per primera vegada la competició aplegarà un centenar d'equips, 30 més que l'any passat, i reunirà més d'un miler de jugadors, en les categories des de prebenjamí a juvenil. Com sempre, el torneig és de caire internacional ja que, a banda de desenes d'equips arribats de diferents punts de l'estat, també n'hi han de Mèxic, Algèria o Marroc.
Des de l’Associació Esportiva Futbol en Marxa, l’organitzadora del torneig, han destacat la consolidació d’aquesta competició i el reconeixement que han rebut darrerament per part de les federacions de futbol catalana i espanyola.

Els seus organitzadors també han remarcat el ressò mediàtic que aconsegueix any rere any el torneig i el fet que la comarca i els municipis participants apareixeran a mitjans internacionals.
Els partits es disputaran a les instal·lacions esportives de Puigcerdà, Alp, Bellver, Llívia, La Guingueta d'Ix i Oceja. Des dels consistoris han destacat el gran volum de jugadors que passaran aquests dies per la comarca i l'impacte econòmic positiu que generen a la comarca aquest tipus de competicions esportives.

Abans de ser jugadors de primer nivell, com Marc Bartra, Marco Asensio o Aleix Vidal van passar per La Cerdanya Cup.
Les finals i lliurament de premis tindran lloc diumenge 1 de juliol al camp de futbol de Puigcerdà.

Parlen al vídeo: MANUEL ROMERO, DIRECTOR ESPORTIU CERDANYA CUP - ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ - NEUS GARCIA, REGIDORA AJUNTAMENT LA GUINGUETA D'IX

El Pirineu avui