Organyà millorarà els propers mesos la connectivitat de la part nord del poble, de manera que serà possible anar d’una banda a l’altra de la localitat sense baixar a la carretera. Aquest fet serà especialment beneficiós per als veïns els dies de forta afluència de turistes al Pirineu, quan la travessia urbana de la C14 queda col·lapsada. Aquest dijous s’ha fet l’obertura de pliques, de manera que ja s’ha definit quina empresa realitzarà les obres al carrer del Nord. Actualment, una part de la via és un camí de terra molt estret que abans de final d’any es convertirà en carrer.

Mentrestant, on ja s’ha actuat és al carrer de les Lloredes, que també és necessari per millorar aquesta connectivitat pel nord.

L’actuació al carrer de les Lloredes ha tingut un cost de poc més de 31.900 euros i la Diputació de Lleida n’ha aportat 30.000.

Parlen al vídeo: CELESTÍ VILÀ, ALCALDE D’ORGANYÀ

El Pirineu avui