Després de vint anys de contracte entre el comú de la Massana i els propietaris del telecabina d´Arinsal, un litigi entre els arrendataris ha impedit renovar-lo. Tot i això, el comú ha fet ús d´una de les clàusules del contracte inicial per fer el requeriment i reclamar el giny en propietat, ja que, segons el cònsol David Baró, estava previst "la renovació o cessió" en acabar el contracte. A més, s´assenyala que el procés serà llarg, tot i que no n´afectarà el funcionament.

D´altra banda, el comú també ha presentat la liquidació del pressupost del primer trimestre de l´any amb un superàvit de 250.000 euros i un increment dels ingressos per impostos indirectes. A més, l'endeutament se situa en prop de 8 milions i mig. Tot i això, Baró ha afirmat que la fase 2 del pla director d'EMAP incrementarà el deute novament fins al nivell de l´any 2016.

El comú també ha aprovat els treballs d´embelliment del Cap del Carrer i recalçar el pont al carrer de les Escoles per uns 150.000 euros. Les obres s'iniciaran al setembre i duraran 8 setmanes.

Parlen al vídeo: DAVID BARÓ, CÒNSOL DE LA MASSANA

El Pirineu avui