Alp celebra aquests dies la seva Festa Major, coincidint amb la festivitat de Sant Pere, patró de la localitat. Els actes han començat aquest dijous al vespre amb el repicament de campanes, el sopar popular, les sardanes i el correfoc, i aquest divendres, Sant Pere, s’ha celebrat la tradicional missa i després els gegants i grallers han recorregut els carrers del nucli urbà, acompanyats d’alguns veïns. A banda de mantenir els actes i activitats que tenen més èxit, des de l'ajuntament han explicat que darrerament també han introduït algunes novetats.

Com cada any, el programa inclou activitats per a tots els públics, com ara ball de tarda, sardanes, espectacles infantils, concurs del joc de taula rummikub o la nit jove. Des del consistori creuen que la festa major és un bon motiu per retrobar-se, sobretot per aquells alpencs que viuen fora del municipi.

A més d’aquests quatre dies de celebració, el diumenge 22 de juliol tindrà lloc el concurs de tir al plat al pla de la Baga.

Parlen al vídeo: RAMON MOLINER, ALCALDE D'ALP

El Pirineu avui