L'associació Cerdanya Musical ultima aquests dies els darrers preparatius de 'Hoy no me puedo levantar', l'obra que estrenarà aquest divendres a la nit al Casino Ceretà de Puigcerdà. Després de Mamma Mia, Grease, Chicago, El Rei Lleó, Sister Act i Moulin Rouge, aquesta vegada la companyia ceretana ha escollit aquest musical, que reflexa la moguda madrilenya sorgida als anys 80 i on les cançons del grup musical Mecano en són el fil conductor.

El musical explora temes com les addiccions, el sida o l'homosexualitat, alhora que fa una crítica de la indústria musical on aconseguir la fama en moltes ocasions suposa deixar enrere la família i els amics. Totes aquestes temàtiques estan lligades gràcies als èxits de Mecano, com són 'Mujer contra mujer', 'Hijo de la luna', 'La fuerza del destino' i fins a una trentena de cançons més. Per ser fidels al lloc i context històric en el que succeeix l'obra, per primer cop la companyia ha optat per representar el musical íntegrament en castellà.

Les funcions seran el divendres 29 de juny a les 22h de la nit i el diumenge 1 de juliol a les 6 de la tarda. Aquells que vulguin veure aquest musical i viatjar als anys 80 encara poden trobar alguna localitat a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà.
El musical de l'Associació Cerdanya Musical donarà el tret de sortida a la Setmana Cultual del Roser de Puigcerdà, que compta amb prop d'una vintena de propostes que s'allargaran fins el 8 de juliol.

Parlen al vídeo: JOAN MONTIEL, DIRECTOR ASSOCIACIÓ CERDANYA MUSICAL

El Pirineu avui