La revista Cadí-Pedraforca presentarà aquest dissabte a la tarda el seu darrer número, el 24, a la Sala de Convencions del Museu Cerdà de Puigcerdà. En aquesta ocasió, la revista dedica el dossier central als metges, llevadores i curanderos.
En l’àmbit de Cerdanya hi ha articles sobre l'hospital de Puigcerdà, els doctors de referència a Bellver Fèlix Mozo i Ramon Tibau o sobre el do del veí de Ger Ramon Oliu, que guareix l'espatllat de pit. A banda del dossier, també hi ha una conversa amb l'ambaixador de la Vansa, Eugeni Bregolat i l'espai dedicat a les entitats es parla dels 40 anys d'Amics de Cerdanya.
La revista Cadí-Pedraforca té una periodicitat semestral i recull la petita història i el patrimoni material i immaterial de Cerdanya, Alt Urgell i Berguedà. La presentació d’aquest dissabte tindrà lloc a les sis de la tarda i comptarà amb la presència de l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, el director de la revista, Guillem Lluch, així com diversos protagonistes del darrer número.
L'acte es farà al Museu Cerdà, com a homenatge al seu històric director i col·laborador des del primer número, Oriol Mercadal, mort l'any passat.

El Pirineu avui