Thomas Mayr Harting i Claude Maerten visitaran per segona vegada Andorra. Els caps negociadors de la Unió Europea per a l´acord d´associació s´entrevistaran divendres amb el cap de Govern. Després es reuniran amb la delegació andorrana que negocia a Brussel•les. Objectiu: pràcticament tancar el capítol de la lliure circulació de mercaderies. En d´altres paraules, deixar resolta la qüestió del tabac.
Jordi Cinca, ministre portaveu
El ministre portaveu també s´ha referit a les paraules de Jaume Bartumeu, que acusa el Govern d´amagar una clàusula de salvaguarda introduïda en el darrer document que Andorra va lliurar a la Comissió Europea, a principi de juny, que permetria a la Unió Europea suspendre l´acord si s´incompleixen els compromisos en matèria anticontraban.

Mayr Hartying i Maerten també es reuniran amb consellers generals dels partits polítics.

Parlen al vídeo: Jordi Cinca, ministre portaveu

El Pirineu avui