El pati de la Biblioteca de Sant Agustí de la Seu d’Urgell ha acollit aquest dimecres a la tarda un seguit de presentacions per donar a conèixer els recursos de què disposa la comarca per lluitar contra la violència de gènere. Diversos responsables d’aquests recursos han exposat els serveis que ofereixen i la seva utilitat.

En aquest sentit, un dels objectius era donar a conèixer al màxim tots aquests recursos, ja que sovint les víctimes no saben que tenen tot aquest ventall d’ajudes al seu abast.

D’altra banda, amb motiu del Dia per l'Alliberament de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha pintat aquest dijous un pas de vianants del passeig Joan Brudieu amb els colors de la bandera de l’Arc de Sant Martí.
Per visualitzar el suport de les institucions de l’Alt Urgell a la commemoració d’aquest dia, diverses autoritats s’hi han donat cita al matí, on s’han trobat amb tres joves urgellencs, membres del col·lectiu Iris, que és l’entitat que ha proposat l’acció.

Parlen al vídeo: MONTSERRAT BONET, REGIDORA POLÍTIQUES D’IGUALTAT

El Pirineu avui