L'objectiu és potenciar el vessant més natural de la parròquia i que el turista comprovi que Andorra la Vella ofereix un ampli ventall d'activitats.
Les visites guiades i teatralitzades al Centre Històric i Santa Coloma es mantenen.

Andorra la Vella vol potenciar aquest estiu el seu vessant més paisatgístic i per això estrena dues visites ecoturístiques a la Vall d'Enclar i a la Vall del Madriu-Perafita-Claror, que es faran amb guia de muntanya i servei de transport inclòs amb un autocar des de l'Oficina de turisme de la plaça de la Rotonda.

Aquestes sortides, que tindran una durada de 4 hores, són la principal novetat dels itineraris turístics d'aquesta temporada i pretenen que "els visitants comprovin que a la parròquia hi ha un ampli ventall d'activitats culturals, tradicionals i també de natura", ha ressaltat avui Mònica Codina, consellera de Promoció Turística i Comercial.

Les excursions a la Vall d'Enclar es faran a les 9.30 hores tots els dimarts, dijous i dissabtes de juliol, agost i primers de setembre (fins al dia 9), mentre que les de la Vall del Madriu-Perafita-Claror seran els dimecres i els divendres a la mateixa hora. A més, l'oferta de sortides de natura es complementarà amb recorreguts amb guia pel rec del Solà, incloent-hi una part del projecte de l'Anella verda, tots els dimarts i dissabtes a les 10 del matí.

El Pirineu avui