La Taula de Treball Permanent per una Candidatura Olímpica d’Hivern Pirineus-Barcelona s'ha reunit aquest dimarts a Barcelona, amb el vicepresident del Comitè Olímpic Internacional, Juan Antonio Samaranch, i amb el director adjunt d’aquest organisme, Pere Miró. L’objectiu era intercanviar punts de vista sobre l'aspiració catalana a organitzar uns Jocs d'Hivern. Samaranch i Miró han explicat als assistents els nous criteris establerts pel COI en la seva “Agenda 2020” i les noves normes aprovades per a la selecció i organització de les seus d’uns Jocs. Unes normes que fan més factible la candidatura pirinenca.

Un dels exemples exposats és que, per exemple, no caldria disposar d’instal·lacions per a esports molt concrets, ja que aquestes disciplines es podrien realitzar puntualment en un altre indret.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui