Les piscines municipals de la comarca ja han inaugurat la temporada. Com de costum, el primer dia d'obertura va ser el passat cap de setmana, coincidint amb la festa de Sant Joan, i a partir d'ara romandran obertes fins a finals d'estiu. Abans d'obrir, però, ha calgut fer el manteniment habitual de les instal·lacions. En el cas de la piscina de Bolvir, s'ha fet una actuació de millora al seu interior i també s'ha replantat part de la zona enjardinada.

Tant la piscina municipal de Bolvir com les de Puigcerdà, Bellver, Alp, Llívia, Ger o Martinet són molt utilitzades durant el període de vacances escolars, tant pels veïns com pels nombrosos visitants.

La piscina de Bolvir obre d'11h a 19h. El preu per als adults és de 6 euros i també existeixen abonaments per a tot l'estiu, amb preus per a residents i per a no residents.

Parlen al vídeo: BARTOMEU BAQUÉ, ALCALDE DE BOLVIR

El Pirineu avui