El Museu Cerdà de Puigcerdà mostra aquests dies un total de 27 fotografies de Puigcerdà. Es tracta de les obres que han participat al 19è Concurs Imatges de Puigcerdà, que convoca anualment l’Àrea de Cultura de l’ajuntament. Enguany hi han participat 8 adults i un jove i cadascun d'ells ha presentat 3 instantànies de la vila. L'estany, el nucli històric, l'església de Rigolisa o l'estàtua del Cabrinetty són algunes de les fotografies que es poden veure en aquesta exposició.
A la Mostra d’Autors de Cerdanya, que recordem no s’ha convocat aquest any per falta de participació en les darreres edicions, els participants han de ser de la comarca i poden presentar fotografies de qualsevol temàtica. En aquest cas, les imatges han de ser de Puigcerdà però els participants no han de tenir residència a Cerdanya.
Tant en la categoria de joves com en la dels adults es permet retocar digitalment les imatges. A banda d’exposar-les al Museu Cerdà les fotografies podran ser utilitzades en publicacions locals o en cartells per promocionar actes de la vila.
Un jurat qualificat serà l'encarregat d'atorgar els tres premis per als adults. Els guanyadors es coneixeran durant la Nit de la Cultura, que tindrà lloc el 7 de juliol, durant la setmana cultural del Roser.

Totes les imatges participants s’exposen al Museu Cerdà fins a finals de juliol.

El Pirineu avui