Compromís X La Seu ha demanat una quantificació dels danys ocasionats durant la darrera revetlla de Sant Joan. Ho ha fet en la Junta de Govern Local celebrada aquest passat dilluns, tal com ha donat a conèixer en un comunicat de premsa. El principal partit de l’oposició ha lamentat que durant la nit de la revetlla es van cremar diversos contenidors d’escombraries i es van ocasionar altres desperfectes tant a la via pública com a propietats privades. Per tot plegat, consideren que és totalment imprescindible que l’any que ve durant aquestes festes s’augmentin les patrulles de la policia municipal per tal que no es tornin a repetir els incidents d’aquest any. A més, també han proposat que s’estudii un augment de la vigilància tots aquells dies que coincideixin amb festes locals o nacionals per tal de garantir un total civisme. Des de la formació també han fet una crida a la ciutadania per tal d’intentar d’incrementar el respecte als elements de propietat pública i privada.

El Pirineu avui