El pilot d’un veler ha quedat ferit lleu amb diverses contusions aquest dimarts a la tarda, després d’haver aterrat en un prat entre la Seu d’Urgell i Castellciutat. Es tracta d’un participant en el Campionat d’Espanya de vol sense motor, que se celebra a l’aeròdrom de Cerdanya. L’objectiu del pilot era tornar a la pista cerdana, però en veure que no podia realitzar correctament la maniobra per tornar a agafar alçada, ha decidit aterrar en aquest prat de la Seu. Des de l’aeròdrom de Cerdanya han indicat que aquesta és una maniobra habitual en aquest tipus d’aeronaus, que no disposen de motor. Tot i això, l’aterratge ha estat brusc i això ha fet que l’aparell hagi patit danys importants, tal com es pot veure a les imatges. El pilot ha estat traslladat a l’hospital de la Seu d’Urgell.

El Pirineu avui