Aquest divendres a la nit Puigcerdà donarà el tret de sortida a la 23a edició de la Setmana Cultural del Roser. I ho farà amb una programació plena d'activitats de tot tipus i per a tots els públics. En total, hi haurà prop d'una vintena de propostes culturals, com ara teatre, concerts, presentacions literàries o màgia. Des de l’àrea de Cultura de l’ajuntament han explicat que l’objectiu d’aquesta setmana oferir als veïns un gran ventall de propostes culturals i fer-ho en diferents espais de la vila.

El musical 'Hoy no me puedo levantar' de l'Associació Cerdanya Musical serà l'encarregat d'encetar aquesta setmana cultural, que s'allargarà fins el 8 de juliol. Altres propostes, són la dotzena edició de la Fira Multicultural, la 20a Trobada de Poesia Catalana, el Mercat Medieval, la Nit Bruixa, la Fira de Pintors, la presentació del darrer número de la Revista Cadí Pedraforca i la presentació, també, del nou grup vocal A 4 cors.
Com cada any, la Setmana Cultural del Roser de Puigcerdà dóna pas a un conjunt de propostes culturals, festives i educatives, com la Universitat d’Estiu o la Festa Major, que arrencarà el 10 de juliol.

Parlen al vídeo: XAVIER PIGUILLEM, REGIDOR CULTURA PUIGCERDÀ

El Pirineu avui