El Pla d'urbanisme d'Escaldes-Engordany ha rebut una cinquantena d'al·legacions que ja s'han resolt i ha estat aprovat pel comú. Des de la majoria ja s'ha avançat que hi ha algun projecte presentat molt ferm.

Els consellers del PS apel·len que no es canviï massa la zona del Prat del Roure. "Realment podríem ser tots prou valents perquè aquesta zona del Prat del Roure es quedés tal com està i no hi haguessin edificacions perquè les edificacions futures ho agrairien. Entenc que ara per ara s'ha de ser valent i aquesta valentia no la té ningú", lamenta la consellera Cèlia Vendrell.
El conseller liberal Marc Magallón, per la seva banda, ha assegurat que "l'única manera és créixer en alçada" i que "quedarà una zona més esvelta, transitable i adequada".

Estudien la possibilitat de construir un aparcament vertical amb 600 places
Per altra banda, el comú també ha aprovat un protocol d'acord que s'hauria de signar amb privats i que faria possible la construcció d'un aparcament vertical a la zona de l'Obac. Tindria 600 places i costaria uns 11 milions. Finalment, s'ha presentat un incident de nul·litat al Superior perquè no s'executin encara les sentències sobre la mútua dels agents de circulació.

Parlen al vídeo: Cèlia Vendrell, consellera PS - MARC MAGALLÓN, CONSELLER LIBERAL

El Pirineu avui