Bellver de Cerdanya s'incorporarà per primera vegada al Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP), que començarà aquest divendres i s'allargarà fins a finals d'agost. Serà la 8a edició del festival, que tornarà a omplir de música antiga els escenaris més emblemàtics de les comarques pirinenques.
Any rere any, el festival amplia el nombre de municipis participants. Enguany en seran 37. D'aquests, sis són cerdans: Puigcerdà, Alp, Llívia, Fontanals de Cerdanya, la Guingueta d'Ix, i Bellver, que s'afegeix, com hem dit, a la programació del 2018. Pesillà de la Ribera, Llavorsí, Vilanova de Banat i Massaners, són els altres municipis que es convertiran en escenaris del FeMAP per primer cop. El fet de poder acollir concerts de música antiga amb solistes i grups reconeguts arreu, és per a molts d'aquests municipis, una oportunitat per apropar la cultura als veïns i visitants i per donar a conèixer els seus atractius turístics.

Així doncs, el FeMAP serà present a Cerdanya, Alt Urgell, els dos Pallars, l'Alta Ribagorça, la Vall d'Aran, Berguedà, Ripollès, Solsonès, Rosselló i Andorra.

Parlen al vídeo: MIQUEL ADAM, REGIDOR CULTURA FONTANALS CERDANYA - ANTONI FIOL, REGIDOR CULTURA ORGANYÀ

El Pirineu avui