El Funicamp d'Encamp no obrirà les seves portes aquest estiu a causa d'una revisió general que s'ha de realitzar al giny durant la temporada estival, que contempla la inspecció de totes les cabines de transport de passatgers, així com a les de transport de material, la revisió de la tensió de tot el cablejat i la revisió i substitució d'alguns aparells mecànics.
La complexitat tècnica dels treballs requereix l'aturada, durant els mesos d'estiu
L'objectiu final de l'aturada és poder executar els treballs necessaris i assegurar l'obertura de la temporada d'hivern amb les dates previstes i amb totes les garanties tècniques.
Recordem que el Funicamp és el giny que partint de la base dels cortals, en només 25 minuts i després de recórrer més de sis quilòmetres resseguint la vall dels Cortals, s'arriba a 2.502 metres d'altitud, on es poden fer moltes activitats.
Però l'oferta turística de la parròquia encampadana no acaba aquí, Encamp gaudeix d'una extensa oferta cultural, amb museus i patrimoni, també es poden fer Rutes Culturals, i quatre recorreguts que revelen la història, el patrimoni i les particularitats de la vida d'aquesta parròquia.
Tanmateix, podeu gaudir del Centre Esportiu del Pas de la Casa situat a més de 2.000 metres d'altitud que ofereix una gran oferta de serveis fins a esdevenir un centre de referència en l'àmbit esportiu, cultural i social. Entre la seva àmplia oferta podem trobar un circuit d'aigua (jacuzzis, bany turc, saunes) on relaxar-se després de realitzar rutes de senderisme o vies ferrades, A més, al Pas de la Casa podeu passar una jornada de compres al seu important eix comercial.

El Pirineu avui