El Servei d’Ensenyament de l’ajuntament de la Seu d’Urgell ha confirmat que la llar d’infants municipal ‘Els Minairons’ ha obtingut una alta matrícula per al pròxim curs 2018-2019. Concretament ja s’han formalitzat un total de 92 matrícules. D’aquesta manera, els Minairons obrirà novament totes les seves aules, un fet que permetrà donar cabuda a totes les peticions presentades per les famílies alturgellenques. En un comunicat de premsa, des de l’ajuntament han volgut celebrar aquest èxit en les matrícules, tot assegurant que això significa que estan duent a terme un bon projecte educatiu i que la feina s'està fent ben feta. Així, l’any que ve la llar d’infants municipal disposarà de 2 aules de P2, 4 aules de P1, 1 aula de P0 i 1 aula mixta (amb alumnes de P1 i P0) que permetrà poder acollir noves peticions de plaça per infants de P0.

El Pirineu avui