El ministre de Turisme, Francesc Camp, després de fer-se públic que els terrenys de la Borda Nova, situats a Andorra la Vella entre la rotonda de la Comella i la de Prada Casadet, acolliran un conjunt residencial de luxe i no un parc aquàtic tal com s'havia anunciat, ha dit que hauria estat bé disposar d'un nou equipament turístic, però també veu amb bons ulls que es posi remei a la mancança d'habitatge a les parròquies centrals, sobretot pel que fa a pisos de luxe. "Tenint en compte aquesta mancança, potser resultarà més rendible fer aquest tipus d'inversió", ha indicat.
De fet, precisament per una qüestió de rendibilitat, els promotors del parc aquàtic, Aiguaparc, han optat per vendre els terrenys, de 10.400 metres quadrats, a un hòlding espanyol, que juntament amb un fons d'inversió nord-americà, té previst construir uns 200 habitatges de luxe.
Pel que fa al parc aquàtic, el ministre ha celebrat que els seus promotors no hagin aturat el projecte i que estiguin estudiant altres ubicacions. Camp ha afegit que seria positiu des del punt de vista d'oferta turística, però també ha recordat que de moment l'oferta que disposa el país és suficientment atractiva per continuar fent venir visitants.

El Pirineu avui