La piscina exterior de La Mola ha obert les seves portes aquesta cap de setmana fins al 7 de setembre. Durant el mes de juny, els horaris d’obertura seran de dilluns a divendres de 12 a 20 hores, i els caps de setmana de 10 a 20 hores. A partir de l’1 de juliol i fins al mes d'agost, s’obrirà cada dia de les 10 a les 20 hores. De l'1 al 7 de setembre, l'horari d'obertura serà de dilluns a divendres de 12 a 20 hores i els caps de setmana de 10 a 20 h.

Pel que fa als preus de la piscina exterior de La Mola, l'entrada diària és de 4,45 euros pels adults i de 2,50 euros els infants i sèniors, entenen com a sèniors les persones de més de 65 anys. Tanmateix, hi ha un abonament per a tot l'estiu, on els socis dels centres esportius de la parròquia d'Encamp per 25,10 euros els adults i per 12,55 euros els infants i sèniors tenen accès a les instal·lacions. Pels que no són socis, l'abonament de tot l'estiu és de 85,35 euros els adults i de 45,20 euros els infants i sèniors.
D’altra banda, la zona aquàtica del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp realitzarà, fins al 8 de juliol, una parada tècnica per manteniment. Durant aquest període, els usuaris de les piscines interiors que ho desitgin podran utilitzar les instal·lacions dels centres comunals d'altres parròquies.

Parlen al vídeo: Joan Francesc Gilabert, cap de l'àrea aquàtica d’Encamp

El Pirineu avui