El Casino Ceretà de Puigcerdà ha acollit aquest dijous al vespre un concert infantil i d'adults, amb motiu del Dia Mundial de la Música. A les 8 del vespre, alumnes de l'Escola de Música Municipal Issi Fabra han ofert diferents audicions i posteriorment ha començat el concert d'adults on hi ha participat la Coral Flor de Neu, la Coral Capella de Santa Maria i Diana González, que ha interpretat tres peces musicals al piano.
El concert ha estat gratuït i organitzat per l'escola de música municipal de Puigcerdà. La participació ha estat oberta a tothom, i aquells interessats només s'han hagut d'inscriure al mateix centre.
El Dia de la Música o Festa de la Música és una celebració que actualment se celebra en un centenar de països, cada 21 de juny, amb l'inici de l'estiu. Va ser Jack Lang, Ministre de Cultura francès, qui, el 1982, va celebrar-ne la primera edició a França. Allunyant-se dels festivals de música, que acostumen a organitzar-se entorn d'un compositor o un gènere musical determinat, amb una programació seleccionada per un director artístic, la Festa de la Música és abans que res una festa popular gratuïta oberta a tots els participants (amateurs o professionals).

El Pirineu avui