Com ja és tradició, a final de juny se celebra la Festa del Poble a Encamp, coincidint amb la revetlla de Sant Joan dʼEncamp i del Pas de la Casa. Amb motiu d'aquesta celebració, han preparat diverses activitats lúdiques, culturals i esportives. El tradicional Crash Car arribarà la tarda del diumenge 24 de juny a Grau Roig.

El divendres 22 de juny s'inaugurarà la festa amb un mercat tradicional, que es trobarà a la plaça dels Arínsols de 16 a 21 hores. A les set de la tarda tindrà lloc la primera activitat esportiva amb una 'masterclass' de 'cycling' al passeig de lʼAlguer. A continuació tindrà lloc el sopar de gala al carrer Major.
El dissabte 23 de juny començarà la jornada amb el mercat tradicional, que trobarem a la plaça dels Arínsols de 10 a 21 hores. A partir de les onze del matí els més petits de la casa gaudiran dels inflables del Jungle Park, mentre els adults participen en la vermutada popular a les 12 hores, i la tarda, festa de lʼescuma, espectacle de màgia i la Interparroquial Race
La nit de dissabte, revetlla de Sant Joan, tindrà el punt de sortida a les 22 hores amb espectacle de foc, encesa de la foguera de Sant Joan amb actuació dels fallaires, una ballada de lʼEsbart Sant Romà dʼEncamp i un ball de nit amb lʼorquestra Montecristo. Totes les activitats de la revetlla es realitzaran al Prat Gran dʼEncamp.

El diumenge 24 de juny, campionat de watervolley, que començarà a les 10 del matí i allargarà fins a les sis de la tarda. Tanmateix, a les 10 hores al camí de les Pardines, lʼAssociació dʼEmpreses dʼEncamp ha organitzat una bicicletada popular

El Pirineu avui