El regidor d'ERC a l'ajuntament de Puigcerdà, Raimon Ribas, ha anunciat la seva renúncia al càrrec. Ho ha fet amb un missatge adreçat als veïns i compartit a les xarxes socials, on explica que ha pres aquesta decisió per motius 'purament personals'. Actualment, Ribas viu fora de la comarca i 'per responsabilitat', explica, aquells que no viuen al poble 'no poden representar-lo'.
En el text, l'ex-regidor es mostra orgullós d'haver defensat el seu partit i assegura que, tot i deixar el càrrec, no abandona la política ni ERC, ja que a partir d'ara la seva feina serà de suport i col·laboració amb el grup, segons ha indicat. També ha afirmat que és conscient que, a menys d'un any d'unes noves eleccions municipals, un canvi de regidor 'no és fàcil, i menys quan és l'únic d'ERC', però creu que el partit 'estarà a l'alçada'.
Ribas afirma que marxa 'tranquil' per la feina feta i que ser regidor del consistori Puigcerdanenc durant tres anys li ha servit per aprendre molt. També ha destacat la tasca que desenvolupen els treballadors de l'ajuntament de Puigcerdà. El fins ara regidor ha agraït el suport rebut dels militants d'ERC, dels veïns que li han confiat les seves preocupacions i també de la seva família.
En els propers dies, l'executiva municipal d'ERC anunciarà el regidor o regidora que ocuparà el seu lloc.
Recordem que l'ajuntament de Puigcerdà està constituït per 11 regidors de PDECat , 1 d'ERC i Toni Veres, que és regidor no adscrit després de deixar la formació de Reagrupament a finals del 2016.

El Pirineu avui