L'esperat retorn de Kilian Jornet a la Copa del Món de curses de muntanya serà a Andorra. Superada la fractura al peroné del març a la Pierra Menta, el polifuncional atleta català ha confirmat la participació a l'Skyrace Comapedrosa. Serà la millor edició de la prova andorrana i segurament també la prova amb el cartell més destacat al circuit mundial aquesta temporada.
Sky Comapedrosa cinc estrelles. Així serà l'edició del 2018 de la prova que corona el sostre d'Andorra. La presència de Kilian Jornet ha estat la cirereta del pastís. Els darrers anys se'l veia amb els esquís, enguany se'n podrà gaudir en les dues versions. Superada la fractura al peroné en la darrera jornada de la Pierra Menta, el ceretà ha confirmat el retorn a la competició. 
La primera prova en la Copa del Món serà l'Sky Compaderosa. Amb la seva participació es tanca el cercle, és molt difícil superar el cartell de participants de la prova andorrana. Al costat de Jornet correrà el campió del món en sky, Marco de Gasperi, i el guanyador l'any passat a Andorra, Jan Margarit. Els germans Casal tampoc faltaran a la cita. 
Les dones no rebaixen el llistó, tot el contrari. Les catalanes Núria Picas, Sheila Avilés i Laura Orgué estaran a la línia de sortida, amb Emelie Forsberg, parella de Kilian Jornet. 
L'organització havia tancat aquesta setmana les inscripcions en 400. Davant l'allau de peticions ha decidit ampliar-les a 600. Serà la millor edició de l'Sky Comapedrosa i segurament la que tindrà el cartell més destacat al circuit mundial d'sky d'aquesta temporada. La prova es disputarà el 29 de juliol a Arinsal

El Pirineu avui