Prop de 900 joves futbolistes d'entre 6 i 18 anys participaran del 29 de juny a l'1 de juliol a la Copa Cerdanya de futbol sala, un torneig que organitza des de fa 8 anys l'Associació Esportiva Escolar de l'Escola Vedruna de Puigcerdà. Durant aquests dies, un total de 85 equips de Catalunya i de la resta de l'estat espanyol s'enfrontaran en els pavellons de Puigcerdà, Bellver, Bolvir, Ger i Llívia. Des de l'organització han destacat l'èxit de participació que aconsegueix cada any la Copa Cerdanya, fregant sempre el miler de participants entre jugadors i equip tècnic. També han remarcat el fet que enguany el torneig comptarà amb força participació femenina.

La majoria dels equips formen part de clubs i associacions esportives de Catalunya, però també hi ha participants de la Comunitat de Madrid, les Illes Balears o Castella la Manxa. De fet, els clubs s'inscriuen a principis d'any perquè saben que les places són limitades, ja que la competició no pot acollir més equips participants.
Des de l’organització estimen que la Copa Cerdanya mourà més de 1500 persones, entre els jugadors, els tècnics i els acompanyants que s'allotjaran en diferents hotels i albergs de la comarca. Per tal de fer-los l’estada més atractiva, l'organització els ha preparat un seguit d'activitats.

El divendres 29 de juny es farà la presentació oficial dels equips a Bellver de Cerdanya i a partir de la 1 del migdia començarà la competició simultàniament a les diferents seus. Les finals es jugaran diumenge.

Parlen al vídeo: ANDREU FALOMÍ, AEE VEDRUNA PUIGCERDÀ

El Pirineu avui