L’oficina antifrau de Catalunya ha publicat un informe on assegura que l’exalcalde de Ribera d’Urgellet entre el 1991 i el 2015, Antoni Capdevila, va cobrar 1.742 euros de dietes duplicades de l’ajuntament i la Diputació de Lleida. Tal com avança aquest dijous el diari Segre, els fets haurien tingut lloc entre el 2007 i el 2011, quan Capdevila compaginava l’alcaldia amb el càrrec de diputat provincial, que exercia a dedicació exclusiva, cobrant un sou i les dietes. Antifrau va començar les investigacions el 2012, arran de la denúncia de dos regidors d’Esquerra, i ara hauria conclòs que va cobrar quilometratges i dietes per duplicat. Fins i tot, assegura que un mateix dia va passar dietes per dos àpats simultanis a Barcelona i a Lleida. Ara, l’ajuntament de Ribera d’Urgellet i la Diputació s’han de posar d’acord per determinar qui fa la reclamació dels diners. En declaracions al mateix rotatiu, Capdevila ha assegurat que ell no és conscient d’haver cobrat res de forma indeguda i ha deixat clar que en cap cas ha realitzat cap d’aquestes accions de forma voluntària.

El Pirineu avui