Després d'enderrocar l'antic edifici consistorial i construir-ne un de nou a tocar, l'equip de govern d'Isòvol té la intenció de construir la nova plaça major d'All just davant el nou ajuntament. Doncs bé, les obres ja s'han adjudicat a una empresa de Berga, Serviobres Queralt, que començarà els treballs la setmana vinent, amb amb la intenció de tenir enllestit el gruix de l’obra per la festa major, que és al 15 d’agost.
Recordem que des del passat mes de maig Isòvol disposa d'un nou edifici consistorial, d'uns 270 metres quadrats de superfície repartits en una planta baixa, on hi ha una gran sala polivalent, el consultori mèdic i l’arxiu, i un primer pis amb diferents sales i despatxos. L’equip municipal veia necessària aquesta actuació ja que el vell ajuntament havia quedat petit i no hi havia ascensor per als veïns amb mobilitat reduïda. El nou edifici, molt més espaiós i funcional, utilitza l’energia geotèrmica per escalfar-se i això abaratirà el cost de manteniment
El cost total del projecte de construcció del nou ajuntament ha estat de 600.000 euros, prop d’un 80% dels quals finançats per la diputació de Girona. Pel que fa a l’enderroc del vell consistori, ha costat 20.000 euros, també finançats per la diputació. Per últim, la construcció de la nova plaça major compta amb un pressupost d’uns 200.000 euros, que finançarà conjuntament la Generalitat, la diputació de Girona i l’ajuntament.

El Pirineu avui