La brigada municipal està finalitzant els treballs de manteniment, reparacions i pintura de la piscina municipal de la Seu d’Urgell per tal que aquesta instal·lació pugui obrir les seves portes aquest divendres 22 de juny. Enguany la temporada de bany s’allargarà fins al 2 de setembre. Per celebrar l'inici de la temporada de bany 2018, el Servei d'Esports de l'Ajuntament urgellenc ha organitzat per aquest dia una jornada de portes obertes amb entrada gratuïta per a tothom. La instal·lació obrirà diàriament a les deu del matí i tancarà les portes a les vuit del vespre. La piscina municipal també acollirà diferents activitats com part de la programació lúdico-esportiva de la Festa Major, altres activitats esportives i la ja tradicional jornada del Mulla't per l'Esclerosi Múltiple, que enguany se celebrarà diumenge, 8 de juliol. Una temporada més, l'Ajuntament de la Seu manté les mateixes tarifes de la temporada passada per a entrades de dia i abonaments.

El Pirineu avui