L'ajuntament d'Alp ha posat en marxa aquesta primavera un pla de millora dels carrers del municipi. Després d'actuar en alguns vials del nucli de Masella, aquesta setmana els treballs es concentren en els carrers del nucli urbà d'Alp. Concretament s'ha refet el pavimentat del passeig Agnès Fabra, del carrer Sant Pere i també de l'Avinguda de la Cerdanya. A més, també s'han asfaltat de nou alguns trams d'altres vials que es trobaven en mal estat. Des del consistori han explicat que aquest tipus d'actuacions es fan cada any, però que, aquesta vegada la inversió és més significativa perquè l'hivern ha estat molt rigorós i s'ha hagut de tirar grans quantitats de potassa i utilitzar maquinària pesada per retirar la neu. Això ha malmès força alguns dels carrers.

Des de l'ajuntament han indicat que cada any es destinen entre 100 i 150.000 euros en millorar els carrers del municipi, excepte enguany, que ha estat un any excepcional.
Els treballs de pavimentació al nucli d'Alp ja han finalitzat i ara començaran els treballs de senyalització. Es preveu que en les properes setmanes es comenci a actuar en alguns carrers de la Molina.

Parlen al vídeo: RAMON MOLINER, ALCALDE D'ALP

El Pirineu avui