L'ajuntament de Puigcerdà reprendrà les obres del que serà la nova seu de la Policia Local, situada als baixos de l'antic hospital, on hi havia l'Àrea Bàsica de Salut. Els treballs van començar a finals del 2016 i, després d'executar un gruix important de l'actuació, aquesta va quedar aturada per una modificació en el pressupost que va obligar a redactar de nou el projecte, segons van argumentar en aquell moment des del consistori.
L'equip de govern vol que la policia local pugui fer el trasllat des dels baixos de l'ajuntament fins aquesta nova ubicació aquest mateix any. És per això que preveu reprendre els treballs en les properes setmanes.

La nova seu de la Policia Local tindrà accés des del carrer Querol i serà un espai molt més adaptat a les necessitats dels agents i dels veïns que les dependències actuals. Tindrà despatxos, sala de reunions, vestuari, dutxes, un armer i un magatzem, a més d'un espai per a l'atenció ciutadana. L'equip de govern creu que la vila, i sobretot el cos policial, necessita aquestes noves instal·lacions.

Recordem que l’espai que fins ara ocupava la policia local als baixos de l’ajuntament l’ocuparà l’oficina d’Atenció Ciutadana.

Actualment la Policia Local de Puigcerdà està formada per una dotzena d'agents.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui