El comú de la Massana ha presentat les accions culturals programades per aquest estiu. “Es tracta d’una oferta de qualitat, amb espectacles molt creatius i per a tots els públics”, assegura la consellera de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Jael Pozo que continua apostant perquè els vespres massanencs siguin una plataforma per als artistes del país.

Una de les novetats per aquests estiu és que la incorporació de la Nit de Somnis, com a complement de la ja coneguda Nit sense Paraules

També s’amplien els Capvespres d’estiu, concebuts per oferir un tast cultural abans de l’hora de sopar als restaurants de la parròquia

D’altra banda, les Petites Tardes d’Estiu continuen un any més, per oferir als infants espectacles de qualitat.

Una altra de les incorporacions a l’oferta d’enguany és la Tarda de Castells, amb els Castellers d’Andorra, els Minyons de Terrassa i la Colla Jove de Barcelona (dissabte, 14 de juliol).

A més de tot això, l’estiu massanenc es completarà amb el Cicle d’Orgue Ibèric i gastronomia, que oferirà concerts, classes magistrals i sortides culturals i també la Serenalla Market, que és un nou esdeveniment que barreja la cultural, la diversió, la venda de producte, la creativitat i l’intercanvi d’experiències.

Pel que fa a la revetlla de Sant Joan, es torna a repetir el format de l’any passat, separant la zona de petards de l’actuació musical.

Com sempre, hi haurà coca i moscatell per als assistents. També aquest cap de setmana se celebra la festa major de Sispony.

Parlen al vídeo: JAEL POZO, CONSELLERA DE CULTURA - MONTSE CHECA, DIRECTORA DE CULTURA

El Pirineu avui