El Govern d’Andorra ha renovat el conveni per a la importació de residus provinents de Cerdanya, després del venciment del primer contracte, d'un any de durada. Durant aquest període, s'han importat un total 6.912 tones de residus, per sota del màxim estipulat, que era de 10.000 tones de residus municipals no perillosos. Aquestes gairebé 7.000 tones han permès incrementar la producció del Centre de Tractament de Residus d’Andorra gairebé un 35%, de manera que des del govern andorrà han remarcat que l'objectiu amb el qual es va signar el conveni s'ha assolit perfectament. A més, la qualitat dels residus ha estat bona i ha permès fer-ne un tractament adequat sense augmentar en cap cas les emissions. El nou conveni torna a tenir una durada d'un any i inclou el mateix topall de 10.000 tones.

El Pirineu avui