Masella és una de les estacions d’esquí seleccionades per competir als prestigiosos “World Ski Awards”, uns premis mundials de l'esquí que distingeixen les millors estacions d'esquí del món i també s'hi contemplen altres categories com la de millor hotel i millor botiga d'esquí. 

En la que ja és la sisena edició dels premis, per part del Pirineu català hi participen Masella, Baqueira i Boí Taüll, que competeixen en la categoria de l'Estat espanyol amb les aragoneses Cerler, Formigal, Astun, Candanchú i l'andalusa Sierra Nevada.

Les votacions ja són obertes i es poden fer fins al 22 de setembre al web www.worldskiawards.com. El lliurament de premis tindrà lloc del 16 al 18 de novembre a Kitzbühel, Àustria.
Des de l'organització dels World Ski Awards creuen que el turisme d'esquí constitueix un segment vital en el mercat turístic mundial. Es calcula que hi ha 400 milions d'esquiadors cada any a les 2.500 estacions d'esquí que acullen més de 6 milions de llits d'hotel.

El Pirineu avui