La justícia andorrana el vol interrogar per blanqueig de diners mitjançant societats i comptes del Principat. La defensa vol recórrer al Tribunal Constitucional per considerar que no s´ha motivat prou la petició.
El Superior ha donat llum verd a l´extradició de Ricardo Teixeira, que va ser el màxim responsable de la Federació de Futbol brasilera. Fa uns mesos la batlle instructora va demanar a les autoritats judicials sud-americanes la seva extradició perquè és investigat a Andorra i Espanya per blanqueig de diners relacionats amb la Federació de Futbol, sobretot, en societats i comptes d´Andorra. Per aquest motiu estan en presó provisional a Espanya Sandro Rosell i Joan Besolí.
La defensa de Teixeira va recórrer contra la decisió en primera i segona instància i va ser confirmada. Ara té previst acudir al Tribunal Constitucional ja que considera que s´han vulnerat els seus drets. En aquest moment, la justícia pot demanar-ne al Brasil l´extradició. Les autoritats brasileres decidiran si la concedeixen. En cas que fos així policies brasilers el traslladarien a Barcelona o Madrid, on seria portat fins a la frontera andorrana.

El Pirineu avui