El grup municipal d’Esquerra a l’Ajuntament de la Seu engega aquesta setmana un procés participatiu per tal de rebre l’opinió de la ciutadania sobre la situació del municipi. Aquest porta per nom “Imagina’t la Seu” i, a banda de conèixer la opinió de la gent de la Seu i Castellciutat, també vol definir el municipi que volen tots els participants.

En aquest sentit, el compromís d’Esquerra és incorporar aquestes demandes al seu programa electoral, i dur-les a terme durant el proper mandat, en cas que puguin governar.

Així, des del partit han emplaçat a tothom que vulgui participar, a assistir a una primera trobada presencial que es durà a terme el aquest dimecres a les 8 del vespre al Centre Cívic, on s’atendran les diferents opinions, propostes i inquietuds referent al municipi.
Posteriorment, també es farà una sessió a Castellciutat.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, ERC LA SEU

El Pirineu avui