El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ha lliurat aquest dimarts un total de 237 diplomes a tots aquells urgellencs i urgellenques d’edats diverses que han participat en fins a 35 tallers sobre noves tecnologies oferts durant el curs 2017-2018. Aquest acte de cloenda ha comptat amb la participació de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, la directora de l’Oficina de Treball de la Generalitat, Elisa Farré, així com de la dinamitzadora de l’espai, Ester Collado, que han lliurat un per un cadascun dels 237 diplomes. Batalla ha destacat la importància d’oferir aquestes formacions.

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell porta realitzant la seva tasca a la capital de l’Alt Urgell des de l’any 2004. Des de llavors i fins a dia d’avui hi han pres part en algun dels seus tallers formatius un total de 4.089 urgellencs i urgellenques. Pel que fa la nombre de cursos impartits durant aquests quinze anys, han estat un total de 523.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui