El projecte de reforma integral del Prat del Colat es va encetar fa uns dies amb la remodelació de la pista esportiva, on s’hi està construint un camp de futbol 5x5, una pista de bàsquet 3x3 i un pumptrack (un circuit per a bicicletes i skates). Aquests treballs quedaran enllestits a finals i juny i la reforma es completarà a partir del setembre, per evitar molèsties durant l’estiu, que és l’època de màxima utilització del parc.
En la nova fase s’instal·laran diferents equipaments en diferents zones, dividides per franges d’edat i que inclou un espai per a fer gimnàs a l’aire lliure, que s’espera que sigui molt utilitzat per la gent gran.
Durant el projecte de remodelació s’han tingut en compte les propostes del Consell d’Infants de l’any passat.
En aquesta reforma s’hi destinaran al voltant de sis cents-mil euros.
D’altra banda, també es renovarà el parc infantil d’Arinsal i es construirà un nou parc a l’urbanització els Oriosos.

D’altra banda, en les pròximes setmanes s’adequarà un espai d’aparcament al centre del poble de Pal, que tindrà una vintena de places, per donar servei tant als turistes com als veïns. El comú de la Massana procedirà a llogar aquesta zona, després de la rescissió del contracte de l’anterior terreny, ja que considera indispensable que el poble de Pal disposi d’una zona d’aparcament per acollir els turistes que venen a descobrir el romànic.

El Pirineu avui