L’ajuntament de la Seu d’Urgell ja ha obert les inscripcions per tal de participar al Seu Rock 2018. Aquest tindrà lloc, com de costum, el divendres de festa major amb l’objectiu de promocionar i donar protagonisme als grups musicals de la Seu i l’Alt Urgell. Així doncs, per participar-hi caldrà que les bandes siguin de la comarca i disposin d’un repertori musical de versions o cansons pròpies d’almenys una hora de durada. L’esdeveniment està limitat a un nombre màxim de 7 grups, degut a les limitacions horàries i d’espai d’aquesta edició. Una altra novetat és que en l’actuació en directe no es podrà fer servir “playback”. El termini d’inscripció es tancarà el 28 de juny, i els tràmits s’han de fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Posteriorment, el divendres 29 de juny tindrà lloc una reunió d’organització entre les bandes seleccionades.

El Pirineu avui