Finalment, un total de 650 ciclistes han participat aquest diumenge a la 39a edició de la Marxa Cicloturista de les Tres Nacions, una prova de 140 km amb sortida i arribada a Puigcerdà. A les 8 del matí, els participants s'han aplegat al carrer major de la capital ceretana i, un cop s'ha donat el tret de sortida, s'han dirigit cap a la Plaça Barcelona, l'Avinguda Catalunya i han agafar la N260 direcció Alp i després la Seu d'Urgell. Un cop a la capital urgellenca, els participants han iniciat l'ascens a Andorra fins al port d'Envalira, a 2400 metres d'alçada, i la tornada ha estat pel Coll del Pimorent i fins arribar al poliesportiu de Puigcerdà.
Els ciclistes han estat acompanyats de l'olímpic José Antonio Hermida i d'unes condicions meteorològiques molt favorables.
La marxa està organitzada pel Club Poliesportiu Puigcerdà i compta amb el suport del consistori. Des de l'ajuntament han expressat el seu desig d'organitzar algun acte especial de cares a la propera edició, quan la marxa arribarà als seus 40 anys d'història.

El Pirineu avui