Compromís per la Seu ha denunciat la mala ubicació, l’impacte visual i la manca de transparència a l’hora d’instal·lar els nous carregadors per a vehicles elèctrics a la ciutat. El principal grup de l’oposició ha deixat clar el seu suport al foment del vehicle elèctric i a la instal·lació de carregadors. Tot i això, ha lamentat que la licitació i l’adjudicació es va aprovar per decret d’alcaldia, un fet que consideren inacceptable.

El grup també ha criticat la ubicació triada, al carrer Bisbe Benlloch, prop del Parador, ja que consideren que els carregadors tenen un gran impacte visual.

Des de la formació també s’han mostrat indignats pel fet que 10 dels 12 carregadors només són aptes per a una marca concreta de vehicles, en aquest cas Tesla. D’aquesta manera, consideren que es limita molt el seu ús, i que el més adient hauria estat instal·lar carregadors universals.

Parlen al vídeo: JOAN BARRERA, REGIDOR CXLS - JOAN BARRERA, REGIDOR CXLS

El Pirineu avui