El dia 21 de juny del 2018 a la Plaça del Consell General d’ Andorra la Vella a les 20,30h, tindrà lloc la quarta edició del Dia Internacional de ioga a Andorra.

L'Assemblea General de les Nacions Unides ONU va declarar l’any 2014 instituir el 21 de juny com a Dia Internacional del Ioga.
El dia 1 de desembre 2016 la UNESCO el declara Patrimoni Immaterial de l’ Humanitat.

Dins de les consideracions que la UNESCO fa respecte a aquesta designació, l'organització raona que "la filosofia subjacent a l'antiga pràctica del ioga a l'Índia ha influït en nombrosos aspectes de la societat d'aquest país, que van des de la salut i la medicina fins a l'educació i les arts". I argumenta així els beneficis de la pràctica: "Basats en la unificació de la ment, el cos i l'ànima per millorar el benestar mental, físic i espiritual de les persones.
Andorra se suma a aquesta diada amb presentació d'una classe magistral de ioga popular acompanyada per una bona representació de les diferents escoles de ioga del país.

L'acte, està impulsat pel Ministeri de Ioga i Ayurveda del Govern de l'Índia junt amb l'Organització de les Nacions Unides (ONU) i l’Unesco i organitzat a Andorra per l’Associació Ioga Clàssic d’Andorra, la Delegació Andorra de Kundalini ioga i l’ Associació Resident indi a Andorra “Indira”
Els actes de recepció per iniciar la masterclas de Ioga començaran a les 8 del vespre

Parlen al vídeo: ANNA GOMICIA, MESTRA DE IOGA

El Pirineu avui